Sosyal Medya

Güncel

MHP heyeti Diyarbakır’da

Diyarbakır ve bölgede yaşanan olayları incelemek ve rapor hazırlamak üzere MHP bölgeye bir heyet gönderdi.



Diyarbakır ve bölgede yaÅŸanan olayları incelemek ve rapor hazırlamak üzere Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır eski il BaÅŸkanı ve milletvekili adayı Mehmet Teyyar Karakoç baÅŸkanlığında görevlendirilen bir heyet, Ankara’dan Diyarbakır’a gelerek incelemelerde bulundu.

GENEL MERKEZE RAPOR SUNULACAK

Heyetin yaptığı incelemelerin ardından açıklama yapan Mehmet Teyyar Karakoç, bölgede yoğun bir çalışma yaptıklarını ve bunları rapor halinde genel merkeze sunacaklarını söyledi.

Son zamanlarda baÅŸta Diyarbakır ve GüneydoÄŸu Anadolu bölgesinin birçok ilinde yaÅŸanan olaylar nedeniyle MHP Genel BaÅŸkanlığı bölgeye heyet gönderdi. Elazığ, Malatya ve Åžanlıurfa illerinin de aralarında olduÄŸu kentlere MHP MKYK ve disiplin kurulu üyelerinden oluÅŸan heyetler kentlerde incelemelere baÅŸladı. Diyarbakır’da incelemelere baÅŸlayan eski MHP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanı ve milletvekili adayı Mehmet Teyyar Karakoç, parti üyeleriyle beraber basın toplantısı düzenledi. Bir otelde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda parti üyesi ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuÅŸan Mehmet Teyyar Karakoç, bugün çalışmalarının Diyarbakır ve bölge için olduÄŸunu ancak diÄŸer MKYK üyelerinin de GüneydoÄŸu’nun diÄŸer illerinde olduÄŸunu söyledi. Karakoç, “Bizler de Diyarbakır’da bu yaptığımız çalışmalar neticesinde Ankara’ya bölge ile ilgili teferruatlı bir rapor hazırlayacağız. Åžu an MHP’nin bölgede yoÄŸun bir çalışması var. Hem evlerinden olan vatandaÅŸlar hem de yatacak ve barınacak sorunu olan kiÅŸilerle ilgili gıda ve yiyecek yardımına ihtiyaç duyanlarla bir araya geleceÄŸiz. Bunlarla ilgili yoÄŸun çaba sarf ediyoruz. Çalışmalarımız ve yardımlarımızı siyasi reklam olmadan vatandaÅŸlara ulaÅŸtırmanın gayretindeyiz. Camilere namaz kılmak için onlarca araç ve gazetecilerle gidenlerin zihniyetinde deÄŸiliz. MaÄŸdur olan Diyarbakırlı kardeÅŸlerimizin maÄŸduriyeti giderilsin diye MHP’liler birçok çalışma saÄŸlıyor” dedi.

Mehmet Teyyar Karakoç, Diyarbakır’da özellikle Sur’da yaÅŸananlar ve sonrasında oluÅŸanlarla ilgili hazırlayacakları raporu genel merkeze sunacaklarını ve bu rapor doÄŸrultusunda bölgeye yapılması planlananların hayata geçirileceÄŸini dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.